รีวิว Barneys, Bergdorfs & Bill$: A Girlfriends’ Guide to Finance
ประกอบเงินรายได้ด้วยเบี้ยไม่ได้เป็นเรื่องคล่องมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ้งในสถานที่ ความตั้งใจทางการเงินที่แข็งแกร่งและแจ้งชี้ทางคุณในการเลือกตั้งเล่ห์เหลี่ยมที่เหมาะสมว่าในทำไปทำมาจะนำไปสู่​​การโตขึ้นในผลประโยชน์การออกทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดูดเงิน แต่การเขียนไว้ระยะและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทประธานมาก

Barneys, Bergdorfs & Bill$: A Girlfriends’ Guide to Finance Description

Money. They say it doesn’t buy happiness, but it sure buys everything else. As a finance major in college, I felt like I had a pretty good head on my shoulders about money; that was until I began to realize I would be graduating soon and the word ย“cut-off” began being uttered from my dad. Life isn’t cheap and we, as females, generally are not as well versed at handling money as men. Sad, but true. Far less women are being exposed to courses in finance these days; therefore many women do not even know the basics of money management.The realization of this is what prompted me to write Barneys, Bergdorfs & Bill$. A simple ย“girlfriends’ guide” to finance tailored towards fabulous college girls ready to take over the worldWhen my sorority sisters began coming to me upon graduation and asking how to invest and budget their small starting salaries, it jumpstarted this idea and turned into a 30-topic guide. The topics begin with basic financial concepts from interest rates to supply and demand to savings accounts. Also detailed are credit scores, how taxes work, insurance and the basics of investing in stocks and bonds. Lastly, how to present yourself via your resume and appearance in order to land your dream job. All topics are broken down into the absolute basics where anyone can understand these subjects. Whether you are facing graduation and getting a job right now or if it is in the imminent future, this guide will act as a safety blanket to help you NOT be afraid of the topic of finance and to help you master budgeting. Becoming familiar with topics like these make women more confident and your parents surely will be on board with this purchase. Read a few chapters a day or simply keep your guide handy for when you will inevitably need it in the future. You girls can run the world and I’d like to help you get there with Barneys, Bergdorfs & Bill$.การรวมเงินกู้ยืมของผู้เรียนคือการผนวกของเงินให้สินเชื่อนักเรียนหลายคนและจะทำเพื่อกระเหม็ดกระเหมียดเงินในดอกและเพื่อความสบายของการคลี่คลายเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรได้ยินเกี่ยวกับการควบรวมภารกิจเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวสารที่คุณหวังในการปลงใจผลจากการควบรวมภารกิจของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในพิทยาคารคือการที่คุณสามารถหลบหลีกการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในความสนใจ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกสำหรับเงินให้สินเชื่อผู้เรียนแห่งชาติเพิ่มปริมาณอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่อภิบาลไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลั่นกลอนเหยื่อโชคน้อยของอัตราที่ว่องของการเพิ่มขึ้นเงินพิเศษสามารถอธิบายเป็นเรื่องปกติวิสัยที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการชำระเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ข้อสงสัยเดียวก็คือว่าในการทรงลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินหลังจากนั้น ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความล่าในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะละลาย


Product Tag Barneys, Bergdorfs & Bill$: A Girlfriends’ Guide to Finance: Barneys, Bergdorfs & Bill$: A Girlfriends’ Guide to Finance,แนะนำ , Reviews , Barneys, Bergdorfs & Bill$: A Girlfriends’ Guide to Finance