รีวิว The Behavior Gap: Simple Ways to Stop Doing Dumb Things with Money
ใบหุ้น – นี่คือมาตาของเงินลงเงินทั้งพวกในในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเกี่ยวหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่ต่างกันตามราคาของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการรับประกันว่าคุณจะจัดหามาเงินหวนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีลู่ทางในการหาได้ผลได้มากถ้าหุ้นดำเนินกิจการเหลื่อม การลงทุนในหุ้นก็คือคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กงสี และ ups และดาวน์ในการจัดการหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบต่อการลงทุนของคุณ ฉันนั้นหากคุณจริงๆเสาะหาในการพิสัชที่ว่า “ฉันจะส่งให้เงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในใบถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดเขื่อง

สินเชื่อรวม – ข้อมูล มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่สถาบันอุดมศึกษามีแนวโน้มที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ยืม นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีขอยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยแบ่งออกสำหรับค่าเล่าเรียนและค่าเลี้ยงดูของคุณ เมื่อสารพันได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะประหยัดเงินผ่านการควบรวมกิจการกู้ยืมเพื่อการหาความรู้ ในการรวมเงินกู้นักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินเต็มจำนวนระแวดระวังแร้วเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้กู้ ในสถานภาพที่เราเข้าใกล้จุดม้วยมรณาของวิทยาลัยอาชีวะของเขาที่คุณได้ไม่ต้องสับสนจำนวนของใบปลิว, พระราชหัตถเลขาและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กองกลาง มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาด้วยการรวมของพวกเขาใด ๆ ถึงอย่างไรคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับข้อตกลงเหล่านั้นทั้งหมด พิทยกล่าวถึงการจับสามารถกรุณาให้คุณตระเตรียมความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่หลักแหลมในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมธุรกิจการค้าแรกของการซื้อขายที่ตกอยู่ในตักของคุณ ตริตรองอย่างละเอียดลออตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณเป็นจุดตอนท้ายที่ต้องพิถีพิถันกับการกลับกลายที่อยู่อีเมลของคุณหรือเขยื้อน หนึ่งหรือสองอักขระผิดหรือเลว, ทิศทางที่มิชอบของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณแบ่งในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าพร่ำเพรื่อ โดยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ กงสี ใด ๆ ที่มีอย่างเข้มงวดเพื่อเข้าทำงานร่วมกับคุณผ่านทางอีเมล์
The Behavior Gap: Simple Ways to Stop Doing Dumb Things with Money Description


“It’s not that we’re dumb. We’re wired to avoid pain and pursuepleasure and security. It feels right to sell when everyone around us isscared and buy when everyone feels great. It may feel right-but it’s notrational.”
-From The Behavior Gap
 
Why do we lose money? It’s easy to blame the economy or the financialmarkets-but the real trouble lies in the decisions we make.As a financial planner, Carl Richards grew frustrated watching peoplehe cared about make the same mistakes over and over. They were lettingemotion get in the way of smart financial decisions. He named thisphenomenon-the distance between what we should do and what we actuallydo-“the behavior gap.” Using simple drawings to explain the gap, he foundthat once people understood it, they started doing much better.Richards’s way with words and images has attracted a loyal followingto his blog posts for The New York Times, appearances on NationalPublic Radio, and his columns and lectures. His book will teach you howto rethink all kinds of situations where your perfectly natural instincts(for safety or success) can cost you money and peace of mind.He’ll help you to:

   • Avoid the tendency to buy high and sell low;
   • Avoid the pitfalls of generic financial advice;
   • Invest all of your assets-time and energy as well as savings-morewisely;
   • Quit spending money and time on things that don’t matter;
   • Identify your real financial goals;
   • Start meaningful conversations about money;
   • Simplify your financial life;
   • Stop losing money! It’s never too late to make a fresh financial start. As Richardswrites: “We’ve all made mistakes, but now it’s time to give yourselfpermission to review those mistakes, identify your personal behaviorgaps, and make a plan to avoid them in the future. The goal isn’t to makethe ‘perfect’ decision about money every time, but to do the best we canand move forward. Most of the time, that’s enough.”Product Tag The Behavior Gap: Simple Ways to Stop Doing Dumb Things with Money: The Behavior Gap: Simple Ways to Stop Doing Dumb Things with Money,Reviews , Review , The Behavior Gap: Simple Ways to Stop Doing Dumb Things with Money