รีวิว The Ultimate Financial Plan: Balancing Your Money and Life
ประกอบเงินรายได้ด้วยสินทรัพย์ไม่ได้เป็นเรื่องง่ายๆมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ชัดในทำเลที่ตั้ง จุดมุ่งหมายทางการเงินที่เข้มแข็งและชัดเจนพินิตคุณในการเลือกตั้งกลอุบายที่เหมาะสมว่าในผลสุดท้ายจะนำไปสู่​​การเจริญงอกงามในผลตอบแทนการลงทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ยั่วยวนใจเงิน แต่การเจาะจงคราวและโดเมนของการลงเงินมีบทบาทประธานมาก

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนถือว่าการรวมเงินกู้นักศึกษาไม่จำเป็นจะต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่มหาวิทยาลัย ในความเป็นจริงมีประโยชน์มากมายที่ได้รับการดำเนินต่อในขณะที่คุณยังทรงไว้ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในวิทยาคารสามารถตัดทอนหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มแรกในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดกำเนิดความน่าเชื่อถือผลกำไร การรวมหนี้เงินกู้นักศึกษาของคุณทำได้ทำมากกว่าเพียงแค่การลดหนี้ระยะยาวของคุณ ข้อพิสูจน์ก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณแถมคะแนนหน่วยกิตของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะเอาใจช่วยให้คุณจ่ายเงินรถที่เป็นต่อหาได้การบ้านที่คุณโลภหรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ น้อยกว่า แต่ยุทธวิธีที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถลุ้นให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณหรือไม่ ยั้งคิดบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดชั้นเครดิตเสนอเป็นจุดตอนท้ายที่ต้องระแวดระวังกับการดัดแปลงที่อยู่อีเมลของคุณหรือเคลื่อน หนึ่งหรือสองพยัญชนะผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ดีของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณชำระในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าพร่ำเพรื่อ ครั้นแล้วจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างขึงขังเพื่อลงมือร่วมกับเธอผ่านทางอีเมล์The Ultimate Financial Plan: Balancing Your Money and Life Description

How to build a financial plan that really blends into your lifeThe latest volume in the bestselling Ultimate series, Jim Stovall and Tim Maurer’s The Ultimate Financial Plan: Balancing Your Money and Life is a one-stop, comprehensive, personal financial planning book exploring the intersection of money and life. The Ultimate Financial Plan examines the connection between actions, thoughts, and feelings when it comes to all things financial. The key to getting the most out of your wealth, the authors argue, is certainly found in the wise utilization of tools, like budgets, bank accounts, 401(k)s, IRAs, Roth IRAs, education savings plans, and real estate, as well as home, auto, business, health, disability, and long term care insurance, but even more so in the contentment found in balancing money’s influence in our lives with personal values and goals.

  • An insider’s look into the recently humbled “Big 3″—the banks, brokerage firms, and insurance companies—and the inner workings that often set their proprietary goals and objectives above all
  • A critical examination of the role of various financial sales people, advisors, planners, and consultants
  • A guide to navigating Economic Bias—a conflict of interest involving money—and how it affects every financial decision we make

The Ultimate Financial Plan is the application of the resources at your disposal for the purpose of living your life to the fullest, and this book will show you the quickest route to getting started on the path to ultimate success.


Product Tag The Ultimate Financial Plan: Balancing Your Money and Life: The Ultimate Financial Plan: Balancing Your Money and Life,แนะนำ , Reviews , The Ultimate Financial Plan: Balancing Your Money and Life