เรื่อง Managing God’s Money: A Biblical Guide
ใบถือหุ้น – นี่คือมาตุรงค์ของเงินลงทุนทั้งปวงในในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเกี่ยวหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่เคลื่อนคลาดกันตามมูลค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการค้ำประกันว่าคุณจะหาได้เงินพลิกผันของคุณไม่เป็น แต่ยังมีวิธีเลือกในการได้มาผลตอบแทนมากถ้าหุ้นดำเนินงานเหลื่อม การลงทุนในหุ้นก็หมายถึงคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการดำเนินงานหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ เหตุฉะนี้หากคุณจริงๆกระตือรือร้นในการตอบปัญหาที่ว่า “ฉันจะส่งมอบเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันขันต่อของคุณในใบถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดเลิศManaging God’s Money: A Biblical Guide Description

Is what we do with our money really any of God’s business? Does God mind if we spend money on ourselves? What about debt? Savings? Retirement? How much does God expect us to give? God cares immensely that we manage money with an eternal perspective. Scripture’s teaching on this subject practically screams for our attention. In fact, Jesus says more about money than any other topic-including Heaven and Hell. In a simple, easy-to-follow format, Randy Alcorn addresses exactly what the Bible says about how we should handle the money and possessions God owns and entrusts to our management. Filled with helpful Scripture, Managing God’s Money is the perfect resource for anyone interested in gaining a solid biblical understanding of financial stewardship. It’s great for groups and churches, too!

Tag Managing God’s Money: A Biblical Guide: Managing God’s Money: A Biblical Guide,เรื่อง , รีวิว , Managing God’s Money: A Biblical Guide