เรื่อง On My Own Two Feet: A Modern Girl’s Guide to Personal Finance
รังรักษ์รายได้ด้วยเงินทองไม่ได้เป็นเรื่องคล่องมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ่มแจ้งในบริเวณ น้ำบ่อหน้าทางการเงินที่แกร่งและชัดแจ้งแนะลู่ทางคุณในการเลือกตั้งแนวทางที่เหมาะสมว่าในทำไปทำมาจะนำไปสู่​​การโตขึ้นในผลประโยชน์การลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ล่อใจเงิน แต่การคะเนเพลาและโดเมนของการออกทุนมีบทบาทเด่นมาก

On My Own Two Feet: A Modern Girl’s Guide to Personal Finance Description

Take control of your financial future!

On My Own Two Feet is a must read for everyone. This book actually makes personal finance interesting. You will read it cover to cover. Go get a copy, and get copies for the people you care about. Taking care of your money is important, and the earlier you start, the better.” –Tim Westergren, Founder, PandoraWhether you’ve been living paycheck to paycheck or are saving for a down payment on your first home, this updated edition of the bestselling On My Own Two Feet will help you grasp the basic principles of money management. Written by Harvard Business School graduates and leading investment experts Manisha Thakor and Sharon Kedar, this finance guide provides you with all the information you need to know to keep your everyday spending in check, save for big-ticket items or emergencies, and create a secure retirement plan. Thakor and Kedar’s time-tested strategies have been featured in the Wall Street Journal, Forbes, The Huffington Post, and are now adapted for your specific needs, such as paying off your student loans or budgeting for your future wedding, so that you’ll never be short-changed by credit card companies or banks again.With the valuable advice and concepts highlighted by On My Own Two Feet, you will achieve your life goals–and finally free yourself from financial stress.การรวมเงินกู้ยืมของนักเรียนเป็นปัญหาให้นิสิตส่วนใหญ่และบัณฑิต ความเป็นจริงก็คือ แต่เงินกู้รวมรอบรู้ช่วยให้คุณรัดเข็มขัดเงินมาก ยิ่งไปกว่านี้ คุณสามารถชำระล้างหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้มหาวิทยาลัยปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่เกษียณของคุณ สิ่งที่ทำให้หลุดพ้นการรวมเงินกู้ยืมให้ผู้เรียนค่าจากการควบรวมธุรกิจการค้าของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในวิทยาคารคือการที่คุณสามารถบิดพลิ้วการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในความสนใจ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกเบี้ยสำหรับเงินให้สินเชื่อนักเรียนแห่งชาติเพิ่มขึ้นอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่ดูแลรักษาไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลงกลอนเหยื่อจังหวะน้อยของอัตราที่กะทันหันของการเพิ่มขึ้นเงินปันผลสามารถนำเสนอเป็นเรื่องปกติธรรมดาที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการชำระเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด คำถามเดียวก็คือว่าในการแวดลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินต่อมา ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความไม่ทันเวลาในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะจากไป


Product Tag On My Own Two Feet: A Modern Girl’s Guide to Personal Finance: On My Own Two Feet: A Modern Girl’s Guide to Personal Finance,เรื่อง , รีวิว , On My Own Two Feet: A Modern Girl’s Guide to Personal Finance