เรื่อง Work Less to Live Your Dreams: A practical guide to saving money and living your dreams
เอกสารถือหุ้น – นี่คือชนนีของเงินลงเงินบรรดามีในตอนที่คุณลงทุนเงินของคุณเนื่องด้วยหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แหวกแนวกันตามมูลค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการรับประกันว่าคุณจะได้รับเงินเปลี่ยนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีทางเลือกในการจัดหามาผลตอบแทนมากถ้าหุ้นดำเนินการเหลื่อม การลงทุนในหุ้นก็หมายถึงคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการดำเนินงานหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบต่อการลงทุนของคุณ เพราะฉะนั้นหากคุณจริงๆขมีขมันในการพิสัชที่ว่า “ฉันจะอำนวยเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในเอกสารถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดอุรุWork Less to Live Your Dreams: A practical guide to saving money and living your dreams Description

If you have found yourself saying “I don’t know where my money goes” and “I wish I didn’t have to work so much”, this book is for you. With easy to follow steps, examples and thinking points this book teaches you how to:

• Create and focus on a dream.
• Change your relationship with money.
• Save money.
• Spend less money.
• Work less.
• Live your dream.
By following these exact steps Dan was able to work and save for a couple of years, then quit work and spend two years driving from Alaska to Argentina. Now, after working for a further four years, Dan has once again quit his job and is spending years seeing the world.

In Work Less to Live Your Dreams Dan Grec teaches readers how to be mindful of their money and to understand the true cost of money, enabling them to reduce or eliminate work so they can live their life dreams.

Tag Work Less to Live Your Dreams: A practical guide to saving money and living your dreams: Work Less to Live Your Dreams: A practical guide to saving money and living your dreams,Review , เรื่อง , Work Less to Live Your Dreams: A practical guide to saving money and living your dreams