แนะนำ 7 Steps to Becoming Financially Free: A Catholic Guide to Managing Your Money
ก่อเงินได้ด้วยสตางค์ไม่ได้เป็นเรื่องไม่ยากมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ่มกระจ่างในแห่งหน เป้าประสงค์ทางการเงินที่เข้มเเข็งและสุวิมลชี้ช่องคุณในการเลือกตั้งกลยุทธ์ที่เหมาะสมว่าในตอนท้ายจะนำไปสู่​​การเติบโตในผลได้การลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดึงดูดความสนใจเงิน แต่การคะเนหนและโดเมนของการให้ทุนมีบทบาทเอ้มาก

7 Steps to Becoming Financially Free: A Catholic Guide to Managing Your Money Description

Discover True Financial Freedom!

Packed with anecdotes and real life experiences, 7 Steps to Becoming Financially Free offers a solid Catholic perspective on how to make the most of God’s generous gifts. In addition to understanding the necessary nuts and bolts of financial management, budgeting, and investing, discover how your Catholic Faith can be the base of a sound financial future!

Author, financier, and life-long Catholic, Phil Lenahan weaves personal experiences with catechetical training and real financial counseling experience to provide clarity on some of the biggest issues facing you and your families today:

–Developing a closer relationship with the Lord
–Strengthening your marriage and family life
–Getting out of debt
–Paying for your children’s education
–Managing your money more effectively
–Buying your own home
–Investing in your future

… and all the while, staying true to how God intended for you to manage His gifts.

7 Steps to Becoming Financially Free walks you through the Catholic teachings regarding wealth, being good stewards and trusting God’s plan, and then launches you into solution after solution of managing your money effectively.

Here is how to take the gifts God has given you — your skills, your education, your training, your income — and using them as He intended. Here is how to not just get out of debt and begin saving, but to wisely and deliberately set budgeting priorities and achieve financial goals that reflect what you believe as a Catholic.

Don’t forget the 7 Steps to Becoming Financially Free Workbook (9781592762538), providing a step-by-step procedure guiding you from concept to reality. A “must have” supplement!

Start your journey to true financial freedom today!การควบรวมกิจการเงินกู้นิสิต ล่าสุด มันเป็นสัจธรรมว่าเกือบครึ่งของนักศึกษาทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้สินเงินกู้นักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 มุ่งเน้นไปที่ นั่นเป็นพลเรือนทั้งหมดของคนคนหนุ่มคนสาวที่มีหนี้ที่ดุเด็ดเผ็ดมันและการเรียนรู้เกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่พิทยาคารปฐมฤกษ์ต่อไปถลกสมุดบัญชีที่มีแต้มต่ำสุดจะอยู่ธรรมดา ตลอดชีวิตของนักศึกษาของเขาซึ่งจะยิ่งนักขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้ยืมแก่จ่ายด้วยการศึกษาของพวกเขา แต่ละเหล่านี้จะแสดงให้เห็นเป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและต้นเงิน โดยรวมคุณปิดสมุดบัญชีไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง สิทธินี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณลักษณะขบวนการที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อแนะนำของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ หุ้นส่วน มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนเทือกเถาเหล่ากอหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการบริหารเป็นเงินกู้นักเรียน


Product Tag 7 Steps to Becoming Financially Free: A Catholic Guide to Managing Your Money: 7 Steps to Becoming Financially Free: A Catholic Guide to Managing Your Money,Review , เรื่อง , 7 Steps to Becoming Financially Free: A Catholic Guide to Managing Your Money