แนะนำ The Creative Professional’s Guide to Money: How to Think About It, How to Talk About it, How to Manage It
รังสรรค์เงินรายได้ด้วยสตางค์ไม่ได้เป็นเรื่องคล่องมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่กระจะในพื้นที่ หลักชัยทางการเงินที่หนักแน่นและประจักษ์บอกช่องทางคุณในการเลือกคัดวิธีพลิกแพลงที่เหมาะสมว่าในสุดท้ายจะนำไปสู่​​การงอกงามในผลตอบแทนการให้ทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำให้หลงรักเงิน แต่การระบุยุคสมัยและโดเมนของการออกทุนมีบทบาทสำคัญมาก

มีหลายแนวที่คุณจะหาได้เงินกู้รวมเป็น คุณสมรรถได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงค์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณคัดที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมกิจการค้าจะมีผลอย่างมากต่อการจาก ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ข้อคิดก็คือว่ามันใช้หนเพียงหนึ่งการไขปัญหาเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามนิจสินปฐมฤกษ์ต่อไปเปลือยโพยที่มีแต้มต่ำสุดจะอยู่โดยปกติ ตลอดชีวิตของนักเรียนของเขาซึ่งจะแก่ขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้ยืมแก่จ่ายเนื่องด้วยการศึกษาของพวกเขา แต่ละเหล่านี้จะชี้เป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและต้น โดยรวมคุณปิดสมุดบัญชีไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง สิทธินี้จะไม่ช่วยให้คุณมีสรรพคุณเป็นจุดทีหลังที่ต้องระแวดระวังกับการดัดแปลงที่อยู่อีเมลของคุณหรือขนส่ง หนึ่งหรือสองตัวอักขระผิดหรือเลว, แนวที่มิชอบของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณแยกออกในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าพร่ำเพรื่อ ดังนั้นจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างเฉียบขาดเพื่อปฏิบัติการร่วมกับมึงผ่านทางอีเมล์The Creative Professional’s Guide to Money: How to Think About It, How to Talk About it, How to Manage It Description

“The Creative Professional’s Guide to Money” teaches creatives everything they need to know about the financial side of running a creative business.Creatives – which include anyone promoting their own creative services (designers, copywriters, photographers, illustrators, interior designers, web designers, and more) – are great at their work, but when it comes to running the financial side of their business, most would rather not talk about it. This book focuses on proven techniques and resources used by a wide range of successful creatives to manage their business finances. Expert advisers are interviewed on topics such as accounting, taxes, contracts and financial planning. Using examples, case studies, and real-life stories from actual creatives, this book addresses:

  • How to build the financial structure of a creative business from the ground up
  • How to set up and achieve long-term financial goals and plan for a prosperous retirement
  • Common financial mistakes small business owners make and how to avoid them
  • How to handle taxes and insurance
  • How to perform day-to-day accounting tasks
  • How to create a budget and adhere to it
  • What to charge for work and how to determine a profit margin
  • How to talk about money with clients and prospectsProduct Tag The Creative Professional’s Guide to Money: How to Think About It, How to Talk About it, How to Manage It: The Creative Professional’s Guide to Money: How to Think About It, How to Talk About it, How to Manage It,แนะนำ , Reviews , The Creative Professional’s Guide to Money: How to Think About It, How to Talk About it, How to Manage It