Review Girl, Make Your Money Grow!: A Sister’s Guide to Protecting Your Future and Enriching Your Life
การลงทุนมาพร้อมกับกับน่ากลัวของตนเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับความเสี่ยงนั้นมีเช่นไรอย่างที่สามารถให้คุณห่างจากการบรรลุแนวทางทางการเงินของคุณ หากคุณมีการกระเหม็ดกระแหม่ที่ดีหรือมีปฐวีเพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงกาลที่คุณอย่างเป็นจริงเป็นจังดูช่องทางการลงทุนเปิดเผยให้คุณ บางส่วนของช่องทางการลงทุนที่คุณอย่างตั้งใจสามารถค้นหามีดังนี้:

การรวมเงินกู้ยืมของนักศึกษาคือการบวกของเงินให้สินเชื่อผู้เรียนหลายคนและจะทำเพื่อถนอมเงินในดอกเบี้ยและเพื่อความง่ายดายของการปรับปรุงเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรหยั่งรู้เกี่ยวกับการควบรวมภารกิจเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวคราวที่คุณตั้งใจในการตกลงใจระวังกับเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้ยืม ในยศที่เราเข้าใกล้จุดปิดฉากของวิทยาลัยอาชีวของเขาที่คุณหาได้ไม่ต้องฉงนใจจำนวนของใบปลิว, พระราชหัตถเลขาและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ บริษัท มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเพราะการรวมของพวกเขาใด ๆ อย่างไรก็ดีคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับข้อผูกพันเหล่านั้นทั้งหมด ความรอบรู้ด้วยว่าการจับสามารถกรุณาให้คุณจัดความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่เฉียบแหลมในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมภารกิจแรกของการจำหน่ายที่ตกอยู่ในตักของคุณ พิจารณาอย่างระมัดระวังตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณดูออกสิ่งที่คุณหาได้เมื่อมันเข้าสมบัติให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะคุ้นกับสิ่งที่พวกเขาจะหาได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการเรียนรู้ระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งใดสิ่งหนึ่งสำหรับนักศึกษาเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดเข้าใจว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อพิสูจน์มีที่จะทำ ดูบางส่วนที่พบออกจะตายGirl, Make Your Money Grow!: A Sister’s Guide to Protecting Your Future and Enriching Your Life Description

Are you tired of living paycheck to paycheck, working long hours at a JOB that stands for “Just Over Broke”? Do you dream about retiring early to spend more time with your loved ones—or finally owning a house in your favorite part of town? If you’re ready to take charge of your finances and move beyond your salary to create new wealth, then come on, girl – it’s time to make your money grow!

These days the stock market can make anyone flinch—but as the money-wise Glinda Bridgforth knows, it’s more important than ever to plan for the future and secure your lifestyle. In this timely follow-up to her bestselling Girl, Get Your Money Straight!, Bridgforth teams up with investment expert and stockbroker Gail Perry-Mason to deliver power-packed, sister-to-sister advice on how to master the stock market, grow your income, and start investing in your biggest asset—you.

Beginning with simple, engaging exercises to help you assess your finances and transform any negative money beliefs that hold you back, Bridgforth and Perry-Mason then present their step-by-step program for becoming acquainted with investing and making your money work for you, 24-7. You will learn how to:

• Clear away debt and clear the deck—for investing
• Create new streams of income by using your own special talents
• Develop an investment mission statement
• Map out a personalized plan for retirement and take advantage of the best retirement options: 401(k)s, IRAs, and more
• Own your own piece of the rock: buying prime real estate
• Take the mystery out of the market and build an investment portfolio that’s right for you
• Use bonds, mutual funds, and blue chip stocks to lower your risk without sacrificing profits
• Read the market for winners and losers—and get the knowledge you need to protect your assets

Filled with Bridgforth’s warm-hearted wisdom and advice, and complete with worksheets, exercises, affirmations, and inspiring stories of African American women who’ve successfully grown their money tree, Girl, Make Your Money Grow! is a fresh, fun, and eminently practical guide to achieving the next level of financial security and to funding the future of your dreams.

From the Hardcover edition.


Tag Girl, Make Your Money Grow!: A Sister’s Guide to Protecting Your Future and Enriching Your Life: Girl, Make Your Money Grow!: A Sister’s Guide to Protecting Your Future and Enriching Your Life,เรื่อง , รีวิว , Girl, Make Your Money Grow!: A Sister’s Guide to Protecting Your Future and Enriching Your Life