Review Money Makes Me Crazy! A Prescription for Money Sanity
แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเชื่อว่าการรวมเงินกู้นักเรียนไม่จำเป็นต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่พิทยาลัย ในความเป็นจริงมีค่ามากมายที่ได้รับการสานต่อในขณะที่คุณยังมีอยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในพิทยาคารสามารถลดหนี้ก่อนที่คุณจะริเริ่มในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดตั้งต้นความไว้วางใจผลดี การรวมหนี้เงินกู้นักเรียนของคุณอาจทำมากกว่าเพียงแค่การตัดทอนหนี้ระยะยาวของคุณ อันที่จริงก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณเติมต่อคะแนนความน่าเชื่อถือของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะช่วยเหลือให้คุณจับจ่ายรถที่เหนือกว่าได้การบ้านที่คุณอยากได้หรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ ด้อย แต่กรรมวิธีที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถกรุณาให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณใช่ไหม ตัดสินบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดอันดับเครดิตชี้แจงเงินปันผลสามารถมุ่งเสนอเป็นเรื่องปรกติที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการจ่ายเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปมเดียวก็คือว่าในการทะนุบำรุงลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินสืบมา ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความโอ้เอ้ในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะสูญหาย

Money Makes Me Crazy! A Prescription for Money Sanity Description

Apexx Behavioral Solutions CEO, Ted McLyman, presents a compelling story about how behavior drives money decisions and that the common wisdom about personal finance is wrong. Building on over thirty-five years of experience as a leader, educator, financial advisor and business owner, McLyman offers a refreshing new approach to money management. Money Makes Me Crazy! A Prescription for Money Sanity, draws on his vast understanding of behavioral finance to explore why we continually make bad money choices. Using self-deprecating humor and stories, McLyman offers a light and entertaining account of how our human nature conspires against us when we make money choices.

This is a revolutionary consumer paperback book about how we feel and think about money and how our emotions impact our spending decisions. Money success is about behavior and not product selection. This versatile book targets the general public but is suited as a supplement to traditional personal finance books and courses. It also is a great give away for financial professionals.

The theme is simple and straightforward. Humans are not wired to work well with money. The behaviors that kept us alive in the forest can kill us at the mall. Key points include:

  • Money decisions are always emotional.
  • Everyone has a unique money temperament.
  • Money strategies should match our money temperament.
  • The old financial industry is all about products–features and benefits.
  • The new financial industry is all about behavior–temperament and strategy.
  • Know your money temperament and manage your behavior to create wealth.รายการออมทรัพย์ – โดยไกลที่ปึกแผ่นที่สุดของเงินลงทุนทั้งมวลและคุณมีความเป็นอิสระที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณต้องประสงค์ แบงค์จ่ายดอกเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเนื่องจากคุณช่วยเหลือให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงทุนครั้งนี้เป็นที่ดีพร้อมเพื่อผู้ที่มีความชอบใจกับจำนวนรวมเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่อธิบายโดยธนาคาร (ใกล้เคียงร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนพอกพูน


Product Tag Money Makes Me Crazy! A Prescription for Money Sanity: Money Makes Me Crazy! A Prescription for Money Sanity,Reviews , เรื่อง , Money Makes Me Crazy! A Prescription for Money Sanity